Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Informatieavond Paterswoldseweg Groningen

Nieuws

25 september 2018

Er wordt al hard gewerkt aan de onderdoorgang Paterswoldseweg Van 15 tot 29 oktober werkt de aannemer continu door om zoveel mogelijk werkzaamheden te clusteren. Op 27 september presenteert de aannemer de planning en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen. Van de aannemer, de provincie, de gemeente en ProRail zijn medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 

De voorbereidingen voor het maken van de onderdoorgang in de Paterswoldseweg zijn volop aan de gang voor het project Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden (ESGL).

Onderdeel van deze voorbereiding is het plannen van de buitendienststelling van oktober van dit jaar. Tijdens deze buitendienststelling, van 15 tot 29 oktober, werken wij 24 per dag door. Er rijden dan geen treinen tussen Groningen en Sauwerd en Groningen en Buitenpost. De werkzaamheden die wij gaan uitvoeren geven hinder voor aan- en omwonenden.

Om u een duidelijk beeld te geven van de hinder en van onze planning hebben wij een informatieavond gepland. Deze avond vindt plaats op:

27 september van 19.30 uur tot 20.30 uur bij het Willem Lodewijk Gymnasium aan de Verzetstrijderslaan 220

Tijdens de avond presenteren wij plenair onze planning. Na de presentatie is er de mogelijkheid om vragen te stellen en in detail naar de planning te kijken.

Bent u niet de gelegenheid om naar deze avond te komen en wilt u wel de informatie? U kunt de presentatie na 27 september vinden op https://www.prorail.nl/projecten/extra-sneltrein-groningen-leeuwarden en via onze facebookpagina: https://www.facebook.com/ESGLPWW/

Wij ontmoeten u graag tijdens de informatiebijeenkomst.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers