De Week van de Integriteit

Nieuws

Gepubliceerd op 6 december 2021

De Week van de Integriteit, van 1 tot en met 9 december is een jaarlijks initiatief van International Chamber of Commerce om bewustwording over integriteit te bevorderen. Overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties doen eraan mee. ProRail is ook partner.

In de praktijk

Bij ProRail vinden we integriteit belangrijk. Maar wat betekent dat concreet? In de korte film zie je negen ProRail-medewerkers met verschillende functies uit de hele organisatie. Zij vertellen over hun eigen dilemma’s en situaties en wat integriteit bij ProRail in de praktijk betekent.

Bekijk: Video over integriteit bij ProRail

Meer informatie

Wil je meer weten over Integriteit bij ProRail? Kijk dan op de recent bijgewerkte pagina van de afdeling Integriteit, Risicomanagement en Compliance.

Meer over integriteit

Meer over:

Meer nieuws

Laat je spoorwens in vervulling gaan!

Voor veel mensen is het een grote droom om te ervaren hoe het is om te werken op en rond het spoor. En die droom kan tijdens de Spoorwensdagen in vervulling gaan.

Lees meer

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers