Inloopavond spooronderdoorgang N631 Rijen

Nieuws

26 oktober 2022

Boskalis voerde de afgelopen maanden aanpassingen uit aan de Oosterhoutseweg (N631) in Rijen. Dat gebeurde in opdracht van de provincie Noord-Brabant. Vanaf 1 november 2022 start Heijmans in opdracht van ProRail met de werkzaamheden voor de bouw van de spooronderdoorgang. Op dinsdagavond 8 november is iedereen die meer wil weten over de werkzaamheden welkom op de inloopavond hierover.

Start werkzaamheden Heijmans

Op 1 november 2022 start Heijmans in opdracht van ProRail met de voorbereidingen voor de bouw en aanleg van een spooronderdoorgang. Deze spooronderdoorgang gaat de oorspronkelijke spoorwegovergang in de N631 vervangen. De tunnelbak plaatsen we in augustus 2023. In het voorjaar van 2024 wordt de N631 door de tunnelbak aangelegd. Naar verwachting kan het verkeer vanaf de zomer van 2024 door de nieuwe tunnel rijden.

Inloopavond 8 november

Op dinsdagavond 8 november geven vertegenwoordigers van Heijmans, ProRail en de provincie Noord-Brabant tijdens de inloopavond informatie over de werkzaamheden en de verwachte hinder. Ook leggen ze graag uit hoe ze proberen eventuele hinder te beperken. De inloopavond vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur in Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. Iedereen die meer wil weten over het project is van harte welkom.

Onderdoorgang Rijen

Goed nieuws voor automobilisten, fietsers en voetgangers in Rijen; dankzij een nieuwe onderdoorgang reizen zij sneller via de N631. We maken een tunnel onder het spoor ter hoogte van de Vijf Eiken en leggen daarbij twee autorijbanen en twee fietspaden aan.

Lees meer over dit project

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers