Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Millennials on stage tijdens NRC Live

Nieuws

22 januari 2019

Millennials spelen de hoofdrol tijdens het derde NRC Live-event op dinsdagavond 22 januari waar ProRail partner van is. Wat kunnen huidige strategiebepalers leren van millennials en hun ideeën over de toekomst van mobiliteit? Dat is het onderwerp vanavond.

Sociaal ondernemer Talitha Muusse trapt de avond af met reacties uit haar sociale netwerk. Zij stelde haar netwerk de vraag: Hoe kun je het naderende verkeersinfarct in Nederland op een duurzame manier oplossen? En maakte een short doc. Daarna gaan millennials zelf aan de slag: pitches met nieuwe mobiliteitsconcepten en discussies met het publiek.

Anders nadenken over mobiliteit

Om in de toekomst dreigende verkeersinfarcten te voorkomen en tegelijkertijd tonnen CO 2 te besparen, moeten we anders nadenken over mobiliteit. Hoe past mobiliteit binnen het bredere plaatje van een gezonde en leefbare omgeving? Hoor hoe je de behoeften van de stad, de krimpregio en de individuele reiziger als uitgangspunt kunt nemen voor de mobiliteitsnetwerken van de toekomst. Laat je inspireren en praat mee over de kansen voor een bereikbare en duurzame toekomst tijdens NRC Live. Koop nu kaarten voor één of meerdere avonden.

ProRail verduurzaamt

ProRail werkt op allerlei manieren aan een duurzaam spoor. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk duurzame energie en materialen en kijken we bij alles wat we doen naar het effect op de omgeving (omwonenden, flora, fauna) en werknemers. Daarom is ProRail partner van deze NRC live serie.

 

ProRail Verbindt, Verbetert, Verduurzaamt.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers