Nieuwe fase project: bouwkuip noordzijde spoor

Nieuws

13 maart 2018

Voor het maken van de bouwkuip voor de nieuwe onderdoorgang worden aan de noordzijde van station Colmschate damwanden ingedrukt en ingetrild. Dit is naast het Titus Brandsma Huis. Deze werkzaamheden vinden overdag en door de week plaats in de periode tussen maandag 19 maart en 7 april. (tussen 07:00 en 19:00 uur).

De werkzaamheden veroorzaken geluid- en of trillingshinder.  Onze mensen proberen daarom zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk is. Vanuit oogpunt van zorgvuldigheid wordt het bouwproces nauwlettend gevolgd met meetapparatuur dat op panden in de nabijheid is aangebracht.

Vervolg

Nadat de damwanden zijn aangebracht, wordt de bouwkuip ontgraven. Tijdens het Hemelvaartweekend (11 t/m 13 mei) wordt het tunneldeel dat aan de zuidzijde is voorgebouwd op zijn plek in het spoor geschoven.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers