Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram, metro en op stations moet stoppen. ProRail steunt dit protest.

Lees meer

Planning Tracébesluit

Nieuws

12 juni 2019

Naar verwachting wordt het Tracébesluit PHS Meteren-Boxtel in het najaar van 2019 vastgesteld. Wanneer het Tracébesluit ter inzage wordt gelegd, zullen wij u hier als omwonenden over informeren. Uiteraard plannen wij ook bij de terinzagelegging van het Tracébesluit wederom een moment in waarbij we u als bewoner of omwonende van meer informatie voorzien en de mogelijkheid geven om vragen te stellen. Bij de terinzagelegging van het Tracébesluit PHS Meteren – Boxtel zal ook de Nota van Antwoord gepubliceerd worden. Het Tracébesluit en alle bijhorende stukken zullen in het najaar van 2019 in te kijken zijn op de website van de Directie Participatie als ook op locatie zoals bijv. bij uw gemeente

Spreekuur
Voor de terinzagelegging van het Tracébesluit PHS Meteren - Boxtel wordt er voor uw gemeente een spreekuur georganiseerd in de gemeente Boxtel. Tijdens dit spreekuur kunt u met gerichte vragen terecht tijdens een kort gesprek. Mocht uw vraag meer toelichting nodig hebben door een van onze experts en/of is de vraag te omvangrijk voor het spreekuur? Dan nodigen wij u uit om naar de informatiebijeenkomst in ’s-Hertogenbosch te komen. De spreekuren worden georganiseerd voorafgaand aan de informatiebijeenkomst in ’s-Hertogenbosch.  Meer informatie over de informatiebijeenkomst in Den Bosch vind u hier.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers