Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

ProRail gastheer RailTech Europe 2019

Nieuws

13 maart 2019

Nog twee weken en dan start in de Jaarbeurs in Utrecht de RailTech Europe 2019. Oftewel de grootste spoorbeurs van de Benelux. En ProRail is dit jaar de trotse gastheer.

Hoe ontwerp je een dienstregeling? Wat doen we ter vermindering van geluidsoverlast? En hoe beschermen we flora en fauna? Zomaar een greep uit de ruim 20 workshops die ProRail organiseert tijdens de drie dagen durende beurs die start op dinsdag 26 maart. Deelname aan de workshops is gratis en je kunt je nu alvast inschrijven. 

Kom langs in onze stand 

Als gastheer is ProRail prominent aanwezig op de beurs met de allergrootste stand. Deze staat in het teken van ProRail Verbindt, Verbetert en Verduurzaamt. Hier vertellen we onze bezoekers meer over actuele thema’s en ontwikkelingen. Ook zijn er collega’s van Rijkswaterstaat aanwezig. Zij vertellen over de projecten waar spoor en weg elkaar ontmoeten. 

Ontwerp stand 2019
Ontwerp van de stand voor Railtech Europe 2019

Demonstraties incidentenbestrijding 

Buiten de beurshal geven onze incidentenbestrijders diverse demonstraties. Zij beschikken over bijzondere voertuigen met allerlei apparatuur aan boord. Bijvoorbeeld om een ontspoorde trein weer op de rails te zetten. Of om een omgevallen boom van het spoor te verwijderen. 

Spoorcongres 

Gelijktijdig met de beurs is er ook een Engelstalig spoorcongres. Diverse ProRailers zijn hier aanwezig met bijdrages over onder meer ERTMS, Energy Saving, Predictive Maintenance en Railfreights and Terminals. 

Wil je de beurs bezoeken? 

Deelname aan de congresdagen is niet kosteloos. Aanmelden kan hier.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers