Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

ProRail te horen op de radio

Nieuws

9 december 2018

Vanaf maandag 9 december start ProRail met een nieuwe campagne waardoor je ons kunt horen op de radio of ons online kunt tegenkomen. Met de campagne willen we onze positie op de arbeidsmarkt verder verbeteren om zo met de beste medewerkers te werken aan de toekomst van het spoor in Nederland.

Bekijk: Inspiratiebron voor high-tech sensoren

Drie innovaties

Tijdens de campagne hoor en zie je drie zeer belangrijke spoorse innovaties langskomen, namelijk ERTMS, ATO en gloednieuwe slimme sensoren. De innovaties moeten ervoor zorgen dat het spoor in de toekomst de reizigersgroei aan zal kunnen. Naar verwachting is dit aantal in 2030 namelijk tot zo’n 45% zijn toegenomen.

Veel werk aan de winkel dus, waar we onder andere de beste technici, ICT’ers en andere specialisten heel goed bij kunnen gebruiken.

Werk jij mee aan het spoor van de toekomst? Kijk dan op werkenbijprorail.nl.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers