Spoorvernieuwing Geldermalsen - Tiel

Nieuws

Gepubliceerd op 9 augustus 2022

Het spoor bij Tiel is toe aan onderhoud. Van 15 tot 20 augustus vervangen we tussen Wadenoijen en station Tiel de dwarsliggers, ballast en het spoor. Ook vernieuwen we twee overwegen. We werken dag en nacht om alle werkzaamheden op tijd af te ronden en de overlast voor treinreizigers te beperken.

Afsluiting overwegen

Tijdens de werkzaamheden zijn twee overwegen in Tiel afgesloten; aan de Groenestraat en aan de Oude Tielseweg. Op deze overwegen vervangen we het spoor en de weg waar auto’s overheen rijden. Er wordt een omleidingsroute aangegeven met gele borden.

Geldermalsen

In Geldermalsen gaan we in de dezelfde periode aan het werk. Tussen station Geldermalsen en Wadenoijen vervingen we begin juni dit jaar de dwarsliggers. We maken daar nu gebruik van de treinvrije periode om restwerkzaamheden aan de ballast uit te voeren. Ook ruimen we de bermen en schouwpaden op. Deze werkzaamheden vinden enkel overdag plaats.

Gevolgen voor het treinverkeer

Van maandag 15 augustus 04:00 uur tot en met zaterdag 20 augustus 02:00 uur rijden er geen treinen tussen Geldermalsen en Tiel. NS zet bussen in. Check de reisplanner voor het actuele reisadvies.

NS Reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Laat je spoorwens in vervulling gaan!

Voor veel mensen is het een grote droom om te ervaren hoe het is om te werken op en rond het spoor. En die droom kan tijdens de Spoorwensdagen in vervulling gaan.

Lees meer

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers