Video: hoe exploiteer je de grootste fietsenstalling ter wereld?

Nieuws

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 - Laatste update: 16 augustus 2020 15:49 uur

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van het ministerie Infrastructuur en Waterstaat opent op maandag 19 augustus de grootste fietsenstalling ter wereld in Utrecht. Maar hoe beheer je zo'n grote stalling? Patrick Gillemans van NS Stations legt het uit in onderstaande video.

Bekijk: De grootste fietsenstalling ter wereld: Hoe ontvang je 24/7 duizenden reizigers? | Utrecht Centraal

Duizenden reizigers per dag

In de video vertelt Patrick hoe hij, samen met veertig andere medewerkers, elke dag duizenden reizigers welkom heet in de stalling. Hoe zorgt hij ervoor dat reizigers hun fiets veilig en schoon kunnen stallen? En waar is hij het meest trots op?

Betrokkenen vertellen

In aanloop naar de opening van de fietsenstalling vertellen betrokkenen wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van deze bijzondere stalling. In de afgelopen weken kwamen Joost, Tatjana en Marc al aan het woord.

Meer over:

Meer nieuws

Personeelstekort bij treinverkeersleiding

Helaas hebben we een aantal keren moeten besluiten minder treinen te laten rijden dan de gebruikelijke dienstregeling. Eén van de redenen daarvoor is een tekort aan personeel.

Lees meer over het personeelstekort

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers