Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Werkzaamheden station Haren in de voorjaarsvakantie

Nieuws

12 februari 2019

In de komende week zal er weer flink gewerkt worden aan station Haren. In een lang weekend werkt aannemer Reimert Bouw aaneengesloten door.

Een laatste spoordek, verhoogd perron en twee liftschachten

Van vrijdagochtend 01:00 uur tot woensdagochtend 05:00 uur wordt er gewerkt bij het station. Gedurende deze tijd hijsen wij het derde en laatste spoordek op zijn plek, verhogen wij het perron en plaatsen wij twee liftschachten. De hoogte van het perron wordt aangepast naar gelijke hoogte met de vloer van (nieuwe) treinen wat instappen makkelijker maakt.

Hinder

Tijdens de werkzaamheden zal alles niet even toegankelijk zijn als voorheen. De overweg Oude Middelhorst is gedurende 5-10 minuten per keer afgesloten tijdens het in- en uitzetten van spoormaterieel. Hiervoor zijn verkeersregelaars aanwezig.

Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen naar Groningen en Assen / Hoogeveen. Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch 0900 9292 (0,90 per minuut).

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers