Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Aannemers : Monodisciplinaire opdrachten

Monodisciplinaire opdrachten zijn opdrachten die hoofdzakelijk één discipline betreffen, exclusief spoorwerk. Ofwel: alle werkzaamheden onder, boven en naast het spoor, die niet direct over het spoor zelf gaan. Bijvoorbeeld: conservering, civiele kunstwerken, bouwkundige aanpassingen en installatiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden komen in het heel land voor.

Voorspelbaar  

Wat betreft monodisciplinaire opdrachten wil ProRail voorspelbaar zijn. En de inspanning van de aanbesteding en uitvoering laag houden. Ook geven we graag ruimte voor ontwikkeling en innovatie.  

Koers 

Elk type van deze opdracht zetten we zoveel mogelijk op basis van eenzelfde aanpak in de markt. Waar mogelijk bundelen we opdrachten om een efficiënte aanpak, ontwikkeling en innovatie mogelijk te maken. Voorbeelden hiervan zijn de groslijstmethodiek en de programma-erkenning TunnelAlliantie  

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers