9-daagse werkzaamheden tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen

Van zaterdag 2 tot en met zondag 10 mei werken ProRail en verschillende spooraannemers op meerdere locaties aan het vernieuwen van wissels en overwegen, en op stations tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen.
Spoorvernieuwing

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden zullen onder andere worden gedaan:

  • Oss – verhogen van perron 1 zodat reizigers gelijkvloers kunnen in- en uitstappen.
  • 6,5 km spoorvernieuwing bij Oss en onderhoud aan overwegen. Hiervoor worden tijdelijk sommige overwegen in Oss afgesloten.
  • Ballastwerkzaamheden en onderhoudswerk langs het spoor.
  • Onderhoud aan de perronkappen 1 en 2 op het station ’s-Hertogenbosch.

Geen treinverkeer

De gehele periode rijden er geen Intercity’s tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en geen Sprinters tussen Wijchen en ’s-Hertogenbosch. Met uitzondering van zaterdagavond 2 mei na 20.30 uur t/m zondag 3 mei de hele dag blijft de Sprinter Zutphen – Wijchen gewoon rijden tussen Nijmegen en Wijchen. 

Wil je reizen met de trein? Kijk dan voor vertrek op NS-reisplanner of raadpleeg OV9292. Bellen kan ook: 0900 - 9292 (0,90 € per minuut). Momenteel adviseren wij om alleen te reizen met het openbaar vervoer wanneer dit noodzakelijk is.

Gepubliceerd op

Samen veilig doorwerken

Bij de werkzaamheden tijdens de coronacrisis volgen de aannemers van ProRail het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ dat door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de bouw- en technieksector is vastgesteld. ProRail is voortdurend in gesprek met spooraannemers om te kijken hoe de werkzaamheden aan het spoor zoveel mogelijk en zo veilig mogelijk door kunnen gaan. Daarbij kijken we samen naar de inzet van personeel, aanvoer van materieel en de tijdige levering van hygiënische middelen.