9-daagse werkzaamheden tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen

Nieuws

24 april 2020

Van zaterdag 2 tot en met zondag 10 mei werken ProRail en verschillende spooraannemers op meerdere locaties aan het vernieuwen van wissels en overwegen, en op stations tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen.

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden zullen onder andere worden gedaan:

  • Oss – verhogen van perron 1 zodat reizigers gelijkvloers kunnen in- en uitstappen.
  • 6,5 km spoorvernieuwing bij Oss en onderhoud aan overwegen. Hiervoor worden tijdelijk sommige overwegen in Oss afgesloten.
  • Ballastwerkzaamheden en onderhoudswerk langs het spoor.
  • Onderhoud aan de perronkappen 1 en 2 op het station ’s-Hertogenbosch.

Geen treinverkeer

De gehele periode rijden er geen Intercity’s tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en geen Sprinters tussen Wijchen en ’s-Hertogenbosch. Met uitzondering van zaterdagavond 2 mei na 20.30 uur t/m zondag 3 mei de hele dag blijft de Sprinter Zutphen – Wijchen gewoon rijden tussen Nijmegen en Wijchen. 

Wil je reizen met de trein? Kijk dan voor vertrek op NS-reisplanner of raadpleeg OV9292. Bellen kan ook: 0900 - 9292 (0,90 € per minuut). Momenteel adviseren wij om alleen te reizen met het openbaar vervoer wanneer dit noodzakelijk is.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers