Daniella Addo nieuwe CEO ProRail

Nieuws

24 januari 2018

Pier Eringa maakt donderdag 25 januari plaats voor een nieuw talent. Daniella Addo (16) neemt het vandaag van hem over voor een dag en is voor even de nieuwe CEO van ProRail. Welkom bij de club Daniella!

CEO voor een dag

'Geen betere manier om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen dan door ze een dag de touwtjes in handen te geven', aldus de organisatie van 'JINC Baas van Morgen'. Donderdag 25 januari is dan ook de dag waarop bij veel grote bedrijven in Nederland tijdelijk een jong talent de plaats overneemt van de hoogste baas. Zo ook van onze eigen Pier Eringa.

Inclusief inwerkperiode

Om Daniella een goede start te geven zorgt Eringa er persoonlijk voor dat zij donderdagochtend even goed wordt ingewerkt. Zo zal ze een rondleiding en training krijgen op de verkeersleidingspost in Utrecht en krijgt ze een pittige training van Incidentenbestrijding. Pier en de incidentenbestrijders leren haar daar namelijk hoe ze zo snel mogelijk een bekneld persoon uit een auto moeten halen die net is aangereden door een trein.

Verbeterpunten

Natuurlijk moet de nieuwe CEO ook aan de bak. Haar opdracht is om na te denken over hoe ProRail nóg beter kan presteren. We zijn benieuwd naar het resultaat en zullen uiteraard al haar aanbevelingen opvolgen.

Succes Daniella! 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers