Voor één dag een nieuwe CEO

Nieuws

1 juni 2023

CEO John Voppen heeft donderdag 1 juni een dagje vrij: Lynn Plender (13) neemt voor één dag zijn baan over en mag zich de nieuwe CEO noemen van ProRail.

Jong talent

Op donderdag 1 juni worden in heel Nederland verschillende grote bedrijven tijdelijk gerund door jonge talenten. En wij zijn enorm blij om Lynn vandaag bij ProRail te verwelkomen! "Er is geen betere manier om kinderen te inspireren het allerbeste uit zichzelf te halen dan door ze een dagje de leiding te geven," zegt JINC, de organisatie achter het Baas van Morgen-project.

Een avontuurlijke inwerkperiode

Natuurlijk zorgen we ervoor dat Lynn goed wordt ingewerkt. John zorgt er persoonlijk voor dat ze donderdagochtend een inwerkprogramma krijgt. Ze krijgt een rondleiding op de verkeersleidingspost in Utrecht en een stoere training in incidentenbestrijding. Samen met John en de helden van de incidentenbestrijding leert ze hoe we omgaan met spannende situaties op het spoor.

  • Lynn Plender (13) is voor één dag onze nieuwe CEO.
    Lynn Plender (13) is voor één dag onze nieuwe CEO.
  • Samen met haar 'voorganger' John Voppen wordt ze rondgeleid door het kantoor van ProRail.
    Samen met haar 'voorganger' John Voppen wordt ze rondgeleid door het kantoor van ProRail.
  • Ze krijgt een rondleiding op de verkeersleidingspost in Utrecht en een stoere training in incidentenbestrijding.
    Ze krijgt een rondleiding op de verkeersleidingspost in Utrecht en een stoere training in incidentenbestrijding.

Een frisse blik van onze nieuwe CEO

Natuurlijk moet de nieuwe CEO ook aan de bak. Haar opdracht is om na te denken over hoe ProRail de wervingscampagne voor nieuwe treinverkeersleiders nog beter kan inzetten. We zijn benieuwd naar het resultaat en zullen uiteraard al haar aanbevelingen opvolgen.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers