Imke Gommans wint Young Talent Award

Nieuws

1 oktober 2021

Imke Gommans heeft donderdagavond 30 september op het evenement van Stichting Topvrouw van het Jaar de Young Talent Award gewonnen. Diezelfde avond zag ProRail-COO Ans Rietstra, genomineerd voor Topvrouw van het Jaar, dat Janine Vos, Member Managing Board en CHRO Rabobank, de prijs won.

Bijzondere avond

Imke Gommans, manager Projectbegeleiding bij ProRail, is blij met de prijs. “Het moet nog steeds een beetje indalen”, lacht Imke. “Het is natuurlijk een enorme waardering om deze prijs te mogen ontvangen. Het was een hele bijzondere avond, helemaal leuk dat er zoveel ProRail-collega’s bij waren. Ik heb vanochtend de tijd genomen om alle felicitaties te lezen en beantwoorden, ontzettend bijzonder, het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk.”

Imke met de trofee voor Young Talent Award

Voorbeeldrol

Verder feliciteert ProRail Janine Vos met de titel Topvrouw van het jaar. Wij zijn trots en dankbaar dat operationeel directeur Ans Rietstra is genomineerd voor deze titel en in de topdrie terecht kwam. Na een jaar waarin we alle zeilen moesten bijzetten om Nederland bereikbaar te houden ziet zij dit als een groot compliment. Rietstra: "Voor mijzelf, maar zeker ook voor alle mensen waarmee ik werk die dit mede mogelijk maken. De nominatie zie ik als extra aanmoediging bij het vervullen van mijn voorbeeldrol, in het bijzonder voor de vrouwelijke toptalenten.”

Ik wil een rolmodel zijn voor vrouwen, maar ook voor anderen die net iets anders doen of zijn.

Ans Rietstra COO bij ProRail

Menselijke maat

Ans Rietstra is een inspirerende leider. Zij kijkt bewust naar de mens achter de functie. Met plezier in haar werk en aandacht voor de menselijke maat. Met haar kenmerkende schaterlach krijgt ze mensen met zich mee. "Ik wil een rolmodel zijn voor vrouwen, maar ook voor anderen die net iets anders doen of zijn. Of het nu gaat om gender, opleidingsniveau, culturele achtergrond of leeftijd. Weerstand of onbegrip schuw ik niet. Waar ik ook kom, ik streef er altijd naar een omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn."

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers