Nieuwsberichten

Reis mee met de speciale Amnestytrein op de internationale Dag van de Mensrechten

Amnesty Write for Rightstrein
Stap vandaag, maandag 10 december, in de speciale Write for Rights-trein die door Nederland rijdt. Amnesty vraagt hiermee aandacht voor de internationale Dag van de Mensenrechten. In de prachtige Rheingoldtrein van Railexperts kun je brieven schrijven tegen onrecht. ProRail heeft deze speciale trein in de dienstregeling van vandaag ingepland.
Gepubliceerd op

ProRail te horen op de radio

Vanaf maandag 9 december start ProRail met een nieuwe campagne waardoor je ons kunt horen op de radio of ons online kunt tegenkomen. Met de campagne willen we onze positie op de arbeidsmarkt verder verbeteren om zo met de beste medewerkers te werken aan de toekomst van het spoor in Nederland.
Gepubliceerd op

Publicatie Netverklaring 2020: nieuwe “menukaart” voor vervoerders

Twee treinen op station Zuidhorn
In Nederland maken 28 goederenvervoerders en 12 reizigersvervoerders gebruik van het spoor. De Netverklaring biedt onze klanten alle noodzakelijke informatie voor de toegang en het gebruik van de spoorweginfrastructuur. Het is daarmee ook een belangrijk document voor geïnteresseerde vervoerders die op het Nederlandse spoor willen gaan rijden. Vandaag is de nieuwe Netverklaring 2020 gepubliceerd.
Gepubliceerd op

Archeologische vondsten in Didam

Didam
ProRail en aannemer Strukton Rail zijn al enkele maanden bezig met de voorbereidingen voor de ‘Spoorverbetering Zevenaar-Didam’. Op sommige plaatsen zijn al zichtbare activiteiten rondom het spoor waar te nemen zoals het afzetten van werkterreinen. Ook is deze week gestart met het uitvoeren van archeologisch onderzoek in Didam. Met resultaat!
Gepubliceerd op