Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Geen treinen tussen Roermond en Weert volgende week

Nieuws

8 februari 2024

Tussen Roermond en Weert werkt ProRail van donderdag 15 tot en met zondag 18 februari aan het spoor. We voeren werkzaamheden uit aan verschillende overwegen en vernieuwen een deel van het spoor en op verschillende locaties de dwarsliggers en het schouwpad. Daardoor kunnen daar in die periode geen treinen rijden.

Overwegen

Een groot onderdeel van deze werkzaamheden is het vervangen van negen overwegen.

  • Weert: Overweg Schoordijk
  • Baexem: Overwegen Schoorstraat, Stationstraat en Duykstraat/Stekstraat
  • Haelen: Overweg N279/Heythuyserweg
  • Roermond: Overwegen Zandstraat, Schouwburg, Brandeweijer en Robert Regoutstraat

Naast deze werkzaamheden zijn we ook op verschillende locaties bezig met het vernieuwen van het spoor tussen Weert en Roermond.

Treinverkeer

NS zet snelbussen in tussen Weert en Roermond en Weert en Sittard. Met de bussen van en naar Sittard wil NS reizigers van en naar Zuid-Limburg een goede aansluiting bieden. Op 17 en 18 februari rijden er geen treinen tussen Swalmen en Roermond en op zaterdagochtend en zondagavond tussen Roermond en Echt. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd en drukte. Bekijk daarom de reisplanner voor vertrek.

Check de reisplanner: Check de reisplanner:

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers