Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Inloopavond station Uitgeest dinsdag 14 mei

Nieuws

9 mei 2019

Over de laatste ontwikkelingen rondom het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer en specifiek wat dit betekent voor het spoor en station Uitgeest wordt een informatieavond georganiseerd op dinsdag 14 mei in dorpshuis de Zwaan, Uitgeest. Op deze avond zijn tussen 19:30 en 21:30 uur verschillende medewerkers van ProRail, gemeente Uitgeest en Movares aanwezig voor uitleg en het beantwoorden van vragen.

Met het niet meer realiseren van een  extra opstelcapaciteit te Uitgeest heeft Programma Hoogfrequent Spoorvervoer voor Uitgeest een verrassende wending gekregen. Tegelijkertijd staat er nog genoeg te gebeuren, zoals de aanleg van een traverse over het spoor of de aanleg van een bufferspoor waar treinen tijdelijk kunnen wachten.

Kijkje in de keuken

Deze avond geeft een kijkje in de keuken van de uitwerkingsfase. Hoe ziet de sporenloop op Uitgeest er straks uit en wat zijn de mogelijk ontwerpvarianten voor de traverse? De gemeente toont praatplaatjes over de aanlanding van de traverse en de mogelijke invulling van het Anna van Rennesseplein naast het station. We horen graag de mening van de bewoners en treinreizigers in Uitgeest.   
 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers