Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Informatieavond Rijswijk

Nieuws

18 februari 2021

In de zomer van 2019 is ProRail gestart met de uitvoering van het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Rijswijk – Rotterdam, het project om tussen Den Haag en Rotterdam meer treinen te kunnen laten rijden en zo het reizen per trein gemakkelijker te maken. In Rijswijk betekent dit een uitbreiding van twee naar vier sporen, een nieuwe spooronderdoorgang bij de Laan van ’t Haantje, het afsluiten van overweg ’t Haantje, én een aangepaste spoorbrug over de Kerstanjewetering.

Online

Omdat de afsluiting van ’t Haantje en de openstelling van de onderdoorgang aanstaande is organiseren we voor de bewoners de directe omgeving van ’t Haantje een online informatieavond op donderdag 18 februari 2020.

Bewonersbrief

Bewoners in de wijde omgeving van ’t Haantje ontvangen op 19 februari een bewonersbrief met de informatie die wij delen tijdens de informatieavond.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers