Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Stationsgebied Driebergen-Zeist is opgeleverd

Nieuws

7 april 2020

Op 31 maart heeft het project Driebergen-Zeist een heugelijke mijlpaal bereikt. In een heel klein gezelschap en met voldoende afstand van elkaar vanwege de Coronacrisis, zijn door alle betrokkenen de handtekeningen gezet. Het project is daarmee door aannemer BAM opgeleverd aan opdrachtgever Prorail en overgedragen aan de diverse beheerders zoals de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, NS en ProRail.

De oplevering is 9 maanden eerder dan gepland, dankzij onder meer slimme fasering van aannemer BAM. Dat betekent dat de bouw klaar is, op enkele restwerkzaamheden na. Namens BAM zeggen we dank aan onze buren en (reizend) publiek voor het begrip in geval van hinder, de interesse in het werk en de vele complimenten die we hebben mogen ontvangen.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers