ProRail brengt nachtwerkzaamheden in beeld

Nieuws

7 mei 2019

Om zoveel mogelijk storingen te voorkomen moet het Nederlandse spoor goed onderhouden worden. Dit is een klus voor onderhoudsaannemers, die door ProRail worden ingehuurd. Vaak werken zij in de nachtelijke uurtjes, om het treinverkeer zo min mogelijk te hinderen. Hoog tijd om Nederland eens te laten zien wie er ‘s nachts het drukst bereden spoor van Europa in topconditie houden. Tijd dus voor onze nieuwe videoserie: Helden van de Nacht!

Bekijk: Helden van de Nacht #1 - Op pad met Swietelsky Rail

Werkzaamheden in beeld

De afgelopen maanden kregen camerateams een unieke kans om mee te gaan met de aannemers Swietelsky Rail, VolkerRail, BAM Infra en Strukton Rail. Hieruit komt een vijfdelige videoserie die te zien zal zijn op de social media kanalen van ProRail. 

Waardering

Met de videoserie spreekt ProRail de waardering uit voor de medewerkers van alle spooraannemers die dag en nacht en door weer en wind klaarstaan voor het Nederlandse spoor, voor vervoerders, verladers en natuurlijk de treinreizigers. Een ode aan onze 'helden van de nacht'! 

Vanaf dinsdag 7 mei is iedere twee weken een nieuwe aflevering te zien zijn op YouTube en iedere week een aflevering op Facebook.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers