ProRail viert al vijf jaar de diversiteit

Nieuws

15 juni 2023

15 juni 2018 is het begin van een divers en inclusief tijdperk binnen de organisatie van ProRail. Op die datum werd namelijk Trainbow opgericht. Door de jaren heen is Trainbow gegroeid en hebben verschillende bestuursleden en actieve leden bijgedragen aan een werksfeer waarbij diversiteit en inclusiviteit vaste begrippen zijn.

Fantastisch feest

In het weekend van 3 en 4 juni voer Trainbow voor de derde keer mee met de Utrecht Canal Pride. Mirjam van Velthuizen, CFO van ProRail, deelde haar gedachten op LinkedIn: "Vandaag ruil ik met liefde de trein in voor de boot!" En wat voor een boot was het. Op Boot 42 kwamen directieleden van zowel ProRail als NS samen met bijna 100 enthousiaste collega's van beide organisaties. Samen werd een fantastisch feest neergezet. We zijn trots op onze plek in de Utrecht Canal Pride, op alle collega’s die met ons mee hebben gevaren en dankbaar voor alle collega’s die ons vanaf de kade toejuichten.

Ook dit jaar werd er groot feest gevierd op de Trainbow-boot
Ook dit jaar werd er groot feest gevierd op de Trainbow-boot

Lustrumfeest

Om ons medewerkersnetwerk te bedanken en het belang van Trainbow nog duidelijker te maken, vieren wij ons vijfjarig bestaan door middel van een lustrumfeest. Daar wordt een kunstwerk in de vorm van een blijvende, zeer duurzame en kleurrijke herinnering op de binnenplaats van ons hoofdkantoor de Inktpot onthuld.

Trainbow voelt zich enorm gedragen door een ieder die ons netwerk een warm hart toedraagt, ons steunt in woord en daad en samen met ons werkt aan een mooi divers en inclusief ProRail.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers