Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Stations Gorinchem en Ommen in kerstsfeer

Nieuws

17 december 2018

De stations Gorinchem en Ommen hebben we in kerstsfeer gebracht. De bouwwerkzaamheden op deze stations brengen soms overlast met zich mee en met deze sfeer-acties proberen we dat enigszins te verzachten.

Straks meer ruimte 

Onder het motto 'Nu nog even krap, Straks meer ruimte', bouwt ProRail in Ommen voor de reizigers een extra perron. Ook station Gorinchem staat deels in de bouwhekken. Daar bouwen we aan een nieuwe reizigerstunnel, lift en de aanleg van een nieuw perron. 

Afgelopen zaterdag speelde muziekvereniging Crescendo sfeervolle kerstmuziek op het station in Ommen en deelden wij warme chocomelk uit aan treinreizigers.

Vanmorgen luisterden De Flamingo’s met hun kerstrepertoire de ochtendspits op Gorinchem op. Ook hier werden reizigers getrakteerd op chocolademelk. 

Planning

De werkzaamheden aan het perron in Ommen duren tot en met februari 2019, in Gorinchem zijn de werkzaamheden medio 2019 gereed.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers