Update 15.30 uur: Schouwen stormschade is in volle gang

Nieuws

18 januari 2018

ProRail is druk bezig met het schouwen van het spoor om zo de omvang van de stormschade exact vast te kunnen stellen. En daar waar mogelijk zijn de herstelwerkzaamheden al begonnen. Honderden spoorwerkers zijn bezig met herstelwerkzaamheden of de voorbereidingen daarvan. Wanneer het treinverkeer op trajecten met stormschade weer wordt opgestart is nu nog niet te zeggen.

Veel schade

De storm heeft veel schade aan spoor en bovenleidingen veroorzaakt. Er zijn bomen en andere voorwerpen op het spoor terechtgekomen. Ook op verschillende stations is sprake van fikse schade. De schade wordt nu in kaart gebracht door ProRail.

Reisplanner

Wij raden reizigers aan om vlak voor de reis de reisplanner van jouw vervoerder te raadplegen en vooral in de spits rekening te houden met extra drukte en een langere reistijd. De informatie in de reisplanner van NS is op dit moment niet up to date. NS adviseert reizigers de berichtgeving op NS.nl goed in de gaten te houden.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers