Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Update: Storing door bliksem­inslag Boxtel

Nieuws

13 maart 2019

De storing in Boxtel bleek gelukkig mee te vallen. Het treinverkeer wordt weer opgestart. Tussen Nijmegen en Venlo is er ook een storing die vermoedelijk het gevolg is van een blikseminslag. Hier wordt nog hard gewerkt om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Oorspronkelijk bericht:

Er rijden op dit moment geen treinen tussen Eindhoven en Den Bosch en tussen Eindhoven en Tilburg. Dat is vermoedelijk het gevolg van een blikseminslag. Monteurs zijn onderweg om de schade zo snel mogelijk te herstellen.  

Bliksem kwelgeest voor het spoor 

Wij adviseren reizigers op dit moment de reisplanner goed in de gaten te houden. Onweer is helaas een kwelgeest voor het spoor. Een blikseminslag kan flinke schade veroorzaken aan onze apparatuur. We doen ons uiterste best het treinverkeer zo snel mogelijk weer op te starten. 

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers