Ontwikkelingen Klankbordgroep Spoor Vught

Nieuws

2 juni 2021

De eerdere oproep “Help mee de ombouw van het spoor in goede banen te leiden!” in ’t Klaverblad in Vught heeft bij veel bewoners interesse gewekt. Tijdens het webinar op 14 april jongstleden is tekst en uitleg gegeven over de Klankbordgroep Spoor (KBG) waarna zich twaalf nieuwe leden hebben aangemeld.

Veel interesse

Vier van hen hebben zich ook aangemeld als aanspreekpunt en zijn bereikbaar via:

Contact met KBG Spoor kan het beste via de email gericht aan KBG (kbgspoor.vught@gmail.com) of aan de leden die hun eigen wijk vertegenwoordigen.

Wat doet de Klankbordgroep Spoor?

De Klankbordgroep Spoor werkt al sinds 2014 op een constructieve manier samen met ProRail. De belangen van Vught brengen we voortdurend onder de aandacht om ervoor te zorgen dat het nieuwe spoortraject in Vught zo goed mogelijk wordt ingepast. Immers, iedereen in Vught passeert regelmatig het spoor tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven of maakt gebruik van het station. Ook het omwisselen van het spoor met de N65 maakt deel uit van dit werk.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers