Veel interesse in zomerwerkzaamheden

Donderdagavond 4 juli was het druk in Brasserie De Leyhoeve in Groningen. Zo’n 130 geïnteresseerden bezochten de informatieavond die Groningen Spoorzone en Aanpak Ring Zuid samen organiseerden over de komende zomerwerkzaamheden.

De bijeenkomst stond in het teken van de werkzaamheden die zowel aannemer Strukton (Groningen Spoorzone) als Combinatie Herepoort (Helperzoomtunnel/Aanpak Ring Zuid) uit gaan voeren in de periode van 31 juli t/m 8 augustus. Ruim 130 bezoekers liepen langs de informatiepanelen van Groningen Spoorzone, gingen in gesprek met medewerkers van ProRail en Strukton en luisterden naar de presentatie over de bouwactiviteiten aan de Helperzoomtunnel. 

Dag en nacht werkzaamheden

Deze zomer starten de werkzaamheden aan de uitbreiding van station Groningen Europapark en de voorbereidingen voor de bouw van het vierde spoor tussen station Groningen en het nieuwe opstelterrein ‘De Vork’ in Haren. Daarnaast gaat Aanpak Ring Zuid de Helperzoomtunnel onder het spoor schuiven. Van 31 juli t/m 8 augustus wordt er dag en nacht gewerkt.
Kon u er dinsdag 4 juli niet bij zijn? U kunt de informatiepanelen van die avond hier terugvinden. 

 

Gepubliceerd op