Praktische informatie : Planning vernieuwing bovenbouw

Het masterplan is een integrale, landelijke, meerjarige vaststelling van de toekomstige vervoersproducten en benodigde productie. Doel van het masterplanproces is het opleveren van een volledige, maakbare en betrouwbare productieplanning.

Planning

In de planning zie je een overzicht van de bovenbouwvernieuwingsprojecten die wij gaan uitvoeren, plus de startdata. Deze planning passen we regelmatig aan, ongeveer één keer per maand. In de projectscope vind je een indicatie van de omvang van de projecten. Hier zie je hoeveel kilometers aan spoortak, dwarsliggers, ballast, wissels, wisselliggers en overwegen per project nodig zijn.

Projectscope

De projectscope bovenbouwvernieuwing en het overzicht Europees gegunde opdrachten werken zijn bedoeld om jou als leverancier een beeld te geven van de projecten die eraan komen. De startdata en omvang van de projecten kunnen later wijzigen. Aan deze documenten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Vraag hier toegang aan tot onze applicaties.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers