Toekomst van het spoor : InnovatieHUB

De InnovatieHUB van ProRail staat altijd open voor slimme voorstellen en verrassende oplossingen. We maken graag samenwerking met marktpartijen op innovatiegebied mogelijk: van het eerste idee tot de uiteindelijke toepassing.

Wat kun je verwachten?

Tussen het eerste idee en de uiteindelijke toepassing zitten een aantal tussenstappen. In zes stappen leggen we in grote lijnen uit wat je kunt verwachten als je samen met ons innoveert.

Een voorstel indienen

Levert jouw initiatief een bijdrage aan een sneller, beter en duurzamer spoor? Dan gaan we graag met je aan de slag. Een goed onderbouwd voorstel bevat in elk geval antwoorden op de volgende vragen:

  1. Hoe draagt de innovatie bij aan een sneller, beter en duurzamer spoor?
  2. Gaat het om een nieuw initiatief of een sterk verbeterd product?
  3. Wat vraag je van ons en welke rol zie je voor jouw eigen organisatie?

Contact

Een voorstel indienen bij de InnovatieHUB kan via innovatie@prorail.nl. Hier kun je ook terecht met vragen. Ons team bestaat uit mensen van verschillende afdelingen: Assetmanagement, Innovatie, Procurement en Juridische Zaken. Een vraag of voorstel bekijken we dus vanuit verschillende invalshoeken.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers