Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Zomerwerk 2023 : Rotterdam - Den Haag

Met het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Rijswijk-Rotterdam maken we het spoor en de stations tussen Rijswijk en Rotterdam geschikt voor meer treinverkeer. Dat doen we gefaseerd en in verschillende deelprojecten. Onder andere op Rotterdam Centraal.

Van 20 mei tot en met 25 juni zijn we ruim een maand aan de slag op Rotterdam Centraal. We verlengen de perrons 6, 7, 8 en 9 en vervangen en vernieuwen sporen en wissels.  Daardoor ontstaat er meer ruimte voor treinen vanuit Den Haag om vanaf hetzelfde perron terug te rijden. Zo kunnen treinen sneller aankomen en vertrekken.  Daardoor kunnen we veel meer treinen laten rijden. Lees meer over de werkzaamheden nu en later dit jaar en wat die mogelijk maken vanaf 2025.

Meer over het programma Meer over het programma

Lees het nieuwsbericht hierover Lees het nieuwsbericht hierover

Raadpleeg reisplanner Raadpleeg reisplanner

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers