Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Eerste spoorcafé in Nijmegen

Nieuws

18 maart 2021

Op dinsdag 23 maart wordt het allereerste Spoorcafé georganiseerd door de gemeente Nijmegen. In het Spoorcafé praten gemeente en samenwerkingspartners ProRail, NS, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en provincie Gelderland over de plannen voor de vernieuwing van het station en de omgeving.

Waarom we dit doen

De Spoorcafés zijn bedoeld om inwoners en belanghebbenden in Nijmegen op een informele manier op de hoogte te houden van wat er gebeurt in het stationsgebied, ter aanvulling op aparte bewoners- en participatieavonden. Zolang het nodig is vanwege corona, zijn deze bijeenkomsten online. Het eerste spoorcafé wordt gehouden op dinsdag 23 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Waarom vernieuwen we het stationsgebied eigenlijk? Welke veranderingen komen er? En hoe ziet de planning eruit? Op deze vragen krijgen bezoekers antwoord tijdens deze eerste editie van het Spoorcafé.

Aanmelden

Je kunt dus vanuit thuis deelnemen vanuit je eigen luie stoel. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Na aanmelding ontvang je een link om digitaal deel te nemen aan de bijeenkomst. De uitzending wordt opgenomen en is op een later moment terug te kijken.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers