Groningen Spoorzone op de mat

Nieuws

Gepubliceerd op 19 december 2019 - Laatste update: 16 augustus 2020 16:18 uur

Bij ongeveer 4.500 huishoudens in Groningen ligt hij weer op de mat; de papieren nieuwsbrief van Groningen Spoorzone. In de nieuwsbrief vertellen we meer over de gunning van het stationscontract en de werkzaamheden bij opstelterrein De Vork en station Groningen Europapark. Ook in deze editie: een interview met projectmanager Paul Nijland van de provincie Groningen waarin hij vertelt over zijn rol.

De papieren nieuwsbrief is bezorgd in de Rivierenbuurt en bij bewoners langs het spoor tussen het Hoofdstation en het toekomstige opstelterrein De Vork in Haren.

Lees de nieuwsbrief digitaal

Woont u buiten dit gebied, maar wilt u de nieuwsbrief wel graag lezen? Dan kunt u de digitale versie van de nieuwsbrief hier lezen.

Ontvang de digitale nieuwsbrief

Wilt u eerder en vaker op de hoogte zijn van alles wat er speelt in het project Groningen Spoorzone? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief van Groningen Spoorzone.

Meer over:

Meer nieuws

Wat is ERTMS?

Treinen veilig en sneller laten rijden, ook de grens over. Dat is wat we doen met de invoering van ERTMS. Bekijk de nieuwe video hierover.

Bekijk de video

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers