Let op: er rijden toch treinen

Nieuws

2 november 2021

We zijn blij om te kunnen melden dat er 3 november tussen 06:30 uur en 15.00 uur toch treinen kunnen rijden tussen Arnhem en Utrecht, tussen Ede-Wageningen en Barneveld Centrum en tussen Maarn en Rhenen. NS en Connexxion doen hun uiterste best om het treinverkeer volgens dienstregeling te laten verlopen.

Toch met de trein

Om 17:00 uur vanmiddag hebben we moeten besluiten om morgen, 3 november, geen treinen te laten rijden op bovengenoemde trajecten, in verband met een personeelstekort bij treinverkeersleiding. Dat hebben we gedaan om vervoerders en reizigers de gelegenheid te geven zich hier op in te stellen.

Nadat we dit besluit hebben genomen heeft zich alsnog een verkeersleider gemeld. Een verkeersleider die we eerder nog niet te pakken hebben gekregen heeft halverwege de avond aangegeven toch te kunnen werken. Dankzij de flexibiliteit van deze collega en die van Connexxion en NS, kunnen reizigers toch met de trein reizen.

Check voor de zekerheid een reisplanner voor vertrek.

Raadpleeg reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers