Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Personeelstekort leidt tot minder treinen op enkele trajecten

Nieuws

17 juni 2022

Door een tekort aan treindienstleiders is er dit weekend in de nachten van vrijdag 17 en zaterdag 18 juni tussen 23.00 uur en 07.00 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Utrecht en Rotterdam en tussen Utrecht en Den Haag. We hebben op deze dagen onvoldoende bezetting om alle diensten te kunnen laten rijden.

Schuiven in de planning

Door te schuiven in de planning hebben we geprobeerd de hinder zo klein mogelijk te laten zijn. Vandaar dat is gekozen voor de nachten. Hierdoor moet ook goederenverkeer worden omgeleid langs Lage Zwaluwe. Herstelwerkzaamheden aan een wissel worden hierdoor opgeschort.

Dit heeft tot gevolg dat zaterdag 18 juni de gehele dag beperkt treinverkeer mogelijk is tussen Dordrecht en Roosendaal en tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe. We betreuren het dat reizigers hierdoor hinder ervaren. We raden hen aan om de reisplanner te checken voor ze van huis gaan.

Raadpleeg reisplanner

Personeelstekort

Wil je meer weten over het personeelstekort op verkeersleidingsposten bij ProRail en wat wij doen om dat op te lossen?

Lees er alles over

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers