Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Willem de Goeij interim programmamanager ERTMS

Nieuws

20 mei 2022

Vanaf donderdag 19 mei zal Willem de Goeij bij het regieteam Implementatie ERTMS ProRail beginnen als interim programmamanager. Hij vervult tijdelijk de rol van Michiel Vijverberg, die op 1 juni begint bij RET.

Complexe trajecten

Willem de Goeij heeft zijn sporen verdiend als programmadirecteur van complexe trajecten met een IT-component, onder andere bij NS (OV Chipkaart), regionale netbeheerders en RWS. Hij heeft een creatieve en innovatieve instelling en houdt van een integrale aanpak. Willem de Goeij is voorzitter van het MT IEP en zal in die hoedanigheid deelnemen aan tal van overleggen met stakeholders.

Met de komst van Willem de Goeij kan ProRail de vaart in het implementatieprogramma houden en continuïteit borgen tot de definitieve opvolger van Michiel Vijverberg is gevonden.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers