Groningen Spoorzone is benieuwd naar uw mening!

Groningen Spoorzone is benieuwd hoe u, als bewoner of werkende in de omgeving tussen het Herewegviaduct in Groningen en het nieuwe opstelterrein De Vork in Haren, de werkzaamheden van het project Groningen Spoorzone ervaart. Uw mening is belangrijk, die vormt namelijk een belangrijke basis voor de manier waarop er gewerkt wordt. Woont of werkt u in het projectgebied? Deel dan uw mening via de tussentijdse tevredenheidsmetingen!
Medewerkers aan het werk bij station Groningen Europapark
Werkzaamheden bij station Groningen Europapark.

Wat gebeurt er dan in deze omgeving?

In de toekomst rijden de regionale treinen verder dan station Groningen. Om dat te kunnen realiseren is er een extra spoor nodig tussen station Groningen en station Groningen Europapark met bijbehorend zijperron. Aannemer Strukton werkt daarom tot juni 2020 op en rond het spoor tussen het Herewegviaduct in Groningen en station Groningen Europapark. Ook bouwen zij momenteel het nieuwe opstelterrein De Vork in Haren.

Hoe wordt u betrokken bij de werkzaamheden?

De bijbehorende werkzaamheden hebben impact op de bewoners en werkenden in dit gebied. Omgevingsmanagers Gerard en Lotte houden zich hier dagelijks mee bezig. Hoe ze dat doen, leest u in dit interview. Omgevingsmanager Lotte zorgt ervoor dat bewoners, maar ook bedrijven, juist en tijdig informatie ontvangen over de werkzaamheden en eventuele hinder die hierbij komt kijken.

Een andere manier om de omgeving te betrekken bij de werkzaamheden is het uitvoeren van kleine, tussentijdse tevredenheidsmetingen. De vragen in de tevredenheidsmeting zijn in 1 tot 2 minuten te beantwoorden en dragen bij aan een soepel verloop van de werkzaamheden.

Deel uw mening!

Woont of werkt u in de omgeving van de werkzaamheden en wilt u deelnemen aan een paar korte tevredenheidsmetingen in de periode dat Strukton werkt aan het spoor en het station? Meld u dan aan via dit formulier!

Gepubliceerd op