Check het spoorwerk in uw buurt

Woon of werk je maximaal driehonderd meter van het spoor? Maak dan gebruik van de Spoorwerkcheck, onze handige applicatie die je direct laat zien welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan. Ontvang je liever een mailtje wanneer we in jouw buurt aan de slag gaan? Dat kan natuurlijk ook. Meld je aan voor onze e-mailservice en we stellen je op de hoogte.

Werkzaamheden op en rond het spoor

Vul je adres in en bekijk of ProRail de komende maand werkzaamheden in je buurt uitvoert, die voor overlast kunnen zorgen. Je ziet waar en wanneer we precies werken. Ook vind je meer informatie, foto’s of filmpjes over de werkzaamheden. Je kunt ook zoeken naar werkzaamheden op andere plaatsen.

Doe de Spoorwerkcheck

  1. Vul een postcode (de cijfers én letters) in: 1234AB
  2. Vul een huisnummer in
  3. Klik op [Toon op de kaart]

    Je ziet vervolgens een kaart van de omgeving met daarop de geplande werkzaamheden die mogelijk voor overlast kunnen zorgen de komende maand.

 

Vul een postcode (1234AB) in en daarna een huisnummer (alleen cijfers):

E-mailservice

Ontvang je liever een e-mail? Meld je dan aan voor onze e-mailservice. Je ontvangt dan automatisch een bericht wanneer we aan het spoor werken. Ook bij spoedwerkzaamheden sturen we een mailtje. Dat kunnen we vlak voor aanvang nog doen. Let op: je ontvangt alleen een e-mail als je maximaal driehonderd meter van het spoor woont. Om deze reden moet je bij aanmelden dus altijd een adres invoeren.

 

Goed om te weten

Bij grote verandering op of rond het spoor organiseren wij nog altijd informatiebijeenkomsten of ontvang je hierover bericht in je brievenbus met uitgebreide informatie. Dit verandert dus niet.

Heeft u een vraag?