Aanbesteden en inkoop

ProRail besteedt veel werk uit. Niet alleen bouw en onderhoud, maar ook diensten en de inkoop van materialen. We zorgen dat onze Europese en nationale aanbestedingen eerlijk en transparant verlopen, met oog voor de belangen van alle partijen. Waarbij we ook het milieu en de mensen die aan het spoor werken niet vergeten.

Regelmatig komen diverse spelers in de railinfrabranche bij elkaar om te overleggen over diverse ontwikkelingen en belangrijke thema’s in de branche, zoals bijvoorbeeld veiligheid en nieuwe wet- en regelgeving. Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname aan deze overleggen – bijvoorbeeld omdat uw organisatie zich wenst te kwalificeren voor een erkenning – dan kunt u dit per mail aangeven via procurement@prorail.nl.

Samenwerken en corona

Het Covid-19 virus houdt de wereld in zijn greep en het spoor vormt daarop geen uitzondering. In deze brief van onze COO Ans Rietstra lees je over de uitgangspunten om het spoor veilig en berijdbaar te houden.

Aanbesteden en corona

Samen zetten wij ons in voor een veilig, betrouwbaar, punctueel en duurzaam spoor. Het corona-virus en alle maatregelen die worden getroffen om het virus beheersbaar te houden, raken ook onze samenwerking. Lees hier over onze werkwijze in tenders in deze uitzonderlijke periode.