Werkzaamheden tot 30 juli op een rijtje

Nieuws

22 juni 2018

De aanleg van het derde spoor tussen Zevenaar-Oost en de Duitse grens vordert gestaag. Vanaf woensdag 18 juli wordt er in een aangesloten periode gewerkt tot maandag 30 juli. Omwonenden ontvangen zeer binnenkort de informatiebrief over deze werkzaamheden. Vooruitlopend op deze periode van 12 dagen met werkzaamheden zijn er nog enkele activiteiten in weekenden of doordeweekse nachten gepland. Hieronder het overzicht.

Overdag op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018:
Onderstoppen van het derde spoor met een kleine stopmachine, locatie ten westen van Kloosterpad tot ten oosten van de Kwartiersedijk. 

Overdag op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli 2018:
Werkzaamheden aan de bovenleiding, locatie ten westen van Kloosterpad tot ten oosten van Kwartiersedijk.

Van maandag 9 juli op dinsdag 10 juli tot en woensdag 11 juli op donderdag 12 juli:
Werkzaamheden aan de bovenleiding, locatie ten westen van Kloosterpad tot ten oosten van Kwartiersedijk.

Van woensdag 18 juli tot maandag 30 juli:
Werkzaamheden in een aaneengesloten periode. Omwonenden ontvangen zeer binnenkort de informatiebrief over deze werkzaamheden. 

Voetbrug Kloosterpad
De bouw van de voetbrug Kloosterpad is inmiddels afgerond. De brug moet nu worden overgedragen van de aannemer naar ProRail. Dat moment staat gepland op 11 juli. Daarna is de brug open voor fietsers en voetgangers. 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers