Vakantie? Niet voor ProRail en de spooraannemers

Voor veel mensen is het bijna vakantie, maar wij werken de komende juist maanden hard door aan de vernieuwing van het spoor. We zitten in de grootste spoorvernieuwing ooit. Juist in de vakantietijd pakken we groot werk aan, omdat het dan minder druk is in de trein. Daardoor hebben minder reizigers last van buitendienststellingen. Ons werk kan impact hebben op je treinreis, dus check altijd voor vertrek je reisplanner!
Aannemers werken aan spoor bij Utrecht in de zomer

Zomerwerk

Ook deze zomer werkt ProRail op veel plekken aan sporen en stations. We vernieuwen het spoor om zo verdere verbetering en groei van treinverkeer mogelijk te maken. Een greep uit de werkzaamheden die deze zomer plaatsvinden: we beginnen in het noorden van het land met de aansluiting van de spoorlijnen tussen Harlingen/Stavoren en Leeuwarden op onze landelijke systemen. Verder werken we de hele zomer aan het spoor rondom Utrecht, vernieuwen we perrons op  station Maastricht en vernieuwen we 4 km spoor rondom Arnhem. En last but not least vernieuwen we sporen, perrons, wissels en spoorwegovergangen rondom Gouda – Alphen aan den Rijn – Bodegraven.
 

Banner werkzaamheden zomer ProRailGa voorbereid op reis

Dus ga je deze zomer naar een festival, lekker een dagje naar het strand of vlieg je vanaf de vliegvelden Schiphol, Rotterdam of Eindhoven? Bereid je voor en voorkom zo onaangename verrassingen. Op prorail.nl/werkzaamheden vind je alle geplande werkzaamheden van 48 uur en langer en die impact hebben op het treinverkeer. En check voor een actueel reisadvies natuurlijk altijd even de reisplanner van je vervoerder. 

Tot slot wensen wij iedereen (alvast) een hele fijne vakantie!

Gepubliceerd op