Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Regelingen : Social Return

ProRail vindt aandacht voor duurzaamheid belangrijk. Daarbij wordt ook gekeken naar de menskant: sociale duurzaamheid. Hierbij gaat het zowel om het welzijn van de medewerkers van ProRail, als om de mensen van bedrijven die voor ProRail werkzaamheden uitvoeren. Social Return on Investment (hierna: Social Return) betekent letterlijk ‘iets teruggeven aan de samenleving’ en is onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen.

Met Social Return wenst ProRail zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen of een leerwerkplek te bieden. ProRail vraagt daarom Social Return uit bij het inkopen van werken en diensten. Door Social Return uit te vragen bij aanbestedingen maakt ProRail opdrachtnemers onderdeel van haar maatschappelijke doelstellingen en draagt ProRail - samen met haar opdrachtnemers - bij aan een inclusieve samenleving. Hoe dit in de praktijk vorm wordt gegeven, staat uitgelegd in onderstaande handleiding.

Handleiding Social return (pdf) Handleiding Social return (pdf)

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers