Het laatste nieuws

Persberichten

Opgelet: komend weekend werkzaamheden rond Weesp en Diemen

ProRail werkt komend weekend onder meer rond Weesp, Diemen Zuid en Amsterdam Muiderpoort. De werkzaamheden starten in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 augustus. Op maandag 14 augustus om 5.00 uur wordt het treinverkeer weer hervat. NS zet stop- en snelbussen in. Reizigers moeten rekening houden met omreizen, extra overstappen of gebruikmaken van bussen. Extra reistijd bedraagt tussen de 15 en 30 minuten. NS adviseert reizigers om voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen en ruim de tijd te nemen voor hun reis naar Schiphol. Op de stations worden extra servicemedewerkers ingezet om reizigers te assisteren.

Persuitnodiging: Aanleg extra beveiliging Brabantroute bijna afgerond

De veiligheid op de Brabantroute wordt verder verbeterd nu uiterlijk 1 september nog eens 95 extra seinen zijn voorzien van het beveiligingssyteem ATBVv. Dit systeem brengt treinen bij een snelheid beneden de 40 km per uur automatisch tot stilstand in geval van een rood sein. Vertegenwoordigers van ProRail, de provincie Noord-Brabant en de gemeenten langs de Brabantroute nemen aanstaande zaterdag in Gilze-Rijen een kijkje bij de aanleg. De pers is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Altijd streven naar beter

Punctualiteit woensdag 16 augustus 2017

93.4%
89.5% gemiddelde
88.5% norm
Bekijk voor meer cijfers ons prestatiedashboard

Overzicht bouwprojecten

Projectenkaart

Twitter berichten

 1. ProRail
  14 uur 52 min geleden
  Leuk als ook de aannemers actief zijn op social media. Er is genoeg moois te zien in de spoorwereld 👍🏻 https://t.co/GLqr0vZBqu
Bekijk alle tweets van prorail

ProRail video's

Storingen

Er zijn op dit moment geen storingen.

Geplande werkzaamheden

 • Kampen-Zwolle
  tot en met zondag 27 augustus
 • Venlo-Hamm
  tot en met dinsdag 29 augustus
 • Amsterdam C-Antwerpen-Brussel-Zuid/Midi
  zaterdag 12 tot en met zondag 20 augustus
Ga naar het overzicht