Nieuwe route voor Cinemec en Rood Noot

Nieuws

28 juni 2017

Film- en theaterliefhebbers die met de auto naar een voorstelling gaan bij Cinemec of Rood Noot, krijgen vanaf 4 juli te maken met een nieuwe aanrijdroute. Voor de aanleg van de spoorverdubbeling worden de Elektronweg en de Oude Vleutenseweg tot eind 2017 afgesloten voor autoverkeer.

BAM Infra realiseert in opdracht van ProRail de spoorverdubbeling tussen station Utrecht Centraal en Leidsche Rijn. Voor de aanleg van een transportroute voor de nieuwe spoorbrug naar zijn definitieve plek over het Amsterdam-Rijnkanaal, wordt het viaduct Verlengde Vleutensewegweg afgebroken. De Elektronweg en de Oude Vleutenseweg zijn daarom vanaf 4 juli aanstaande afgesloten. Voor de bereikbaarheid van Cinemec en Rood Noot, legde BAM Infra een tijdelijke weg aan. De nieuwe route wordt met bebording aangegeven en is voor automobilisten te volgen, zowel vanuit het centrum als vanaf afrit 7.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers